top of page
Search

7.FMCG RETAIL SUMMIT: Zajedno gradimo budućnost!

”Zajedno gradimo budućnost” slogan je ovogodišnjeg FMCG RETAIL SUMMITA koji je okupio mnoštvo kvalitetnih govornika i predstavio teme od značaja o kojima smo razgovarali.
Inspirativna priča dolazi i od domaćeg proizvođača 100% prirodne kozmetike, Dr. Pasha. GM Dr. Pasha Muris Hadžić, govorio je o uspjehu brenda, sinergiji i dobroj praksi brenda, trgovca i marketinga – do uspjeha.

Potom,u suradnji sa The Global Sales Science Institute (GSSI) okupili smo i prodajne profesionalce u panelu o temi ”Inovativne prodajne prakse u BiH”, a u cilju unaprijeđenja globalne suradnje u B2B istraživanju prodaje, prakse i obrazovanja. Moderatorica panela je prof. dr. Selma Kadić – Maglajlić, a u kojem je ugostila prodajne profesionalce iz različitih industrija, Mirha Hasanbegović – Raiffeisen Bank, Lejla Šabanović – Čorhodžić – PHOENIX Pharma i Jovana Marković – Oracle.


U trećem bloku, razgovarati ćemo o važnosti podataka za rast i napredak, digitalizaciji, inovacijama u tehnologiji i mnogim drugim temama!


#bloggingtips #WixBlog

bottom of page